Over ons

Het bedrijf DiningCity is opgericht in 1998 en was een van de eerste restaurant websites van Nederland. DiningCity bleek een populair concept en daarom zijn wij gegroeid naar diverse andere landen waaronder België, Oostenrijk, Italië, Singapore en zelfs China.

Met meer dan 1 miljoen (!) reserveringen en honderdduizend reviews is DiningCity een populair platform voor restaurant bezoekers en foodies.

DiningCity onderscheidt zich door prachtige foto’s van restaurants te tonen en reviews van gasten. Bovendien kun je ook bij de restaurants die op DiningCity staan eenvoudig en realtime een een tafel reserveren.

DiningCity is bekend van de organisatie van de populaire Restaurant Week, met 150.000 reserveringen nog steeds het grootste restaurant event van Nederland.

DiningCity heeft ook een Facebookpagina en Twitter.

Ons kantoor ligt in hartje Amsterdam, met een waanzinnig mooi uitzicht op het Rijksmuseum.

Restaurant Week
Een fantastisch 3 gangen diner bij de beste 1.000 restaurants van Nederland voor maar € 27,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2x per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Dining with the Stars
Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste eettempels in Nederland voor een klein bedrag. Dining with the Stars is de enige speciale Michelin Sterren Restaurant Week.

Ons bedrijf is altijd aan het groeien. Lijkt het je leuk om ook bij DiningCity te werken, bekijk dan onze uitdagende vacatures.